DPD pakkesporing - Spor forsendelser - Ship24 (2023)

For at få nøjagtig sporing i realtid af dine DPD-pakker skal du bruge Ship24 som din universelle sporingstjeneste. For at spore med Ship24 skal du gå til hjemmesiden og indtaste dit DPD-sporingsnummer. Du kan indtaste op til 10 DPD-sporingsnumre på samme tid, og det kan også være sporingsnumre fra forskellige kurerer. Tryk på "Enter" og vent et par sekunder for at få resultaterne.

DPD er en af Europas største leveringstjenester. Virksomheden leverer omkring 3 millioner pakker om dagen i 230 lande. Grunden til DPD's succes er, at de imødekommer deres kunders behov meget hurtigt. Det er det eneste firma, der har en times service. Det betyder, at de kan levere din pakke til dit dørtrin inden for en times tidsramme.

Hvordan sporer jeg min DPD-pakke?

DPD-forsendelsestjenester omfatter pakker og varesporing. DPD-sporingssystemet kan findes på dets hjemmeside og sporer produkter langs deres rejse helt frem til det punkt, de når deres endelige destination. Afsenderen eller modtageren af forsendelsen kan til enhver tid og så mange gange, som de vil, holde sig opdateret om, hvor hans eller hendes varer befinder sig.

Købere bør dog bemærke, at sporing via DPD-webstedet kun giver dig mulighed for at indtaste DPD-sporingsnumre. DPD kan ikke spore en pakkes sporingsnummer, der ikke er udstedt af DPD selv.

Antag også, at et sporingsnummer for en bestemt pakke skal variere, da den skifter hænder mellem DPD og lokale kurertjenester. I så fald kan DPD-sporingswebstedet have svært ved at holde kunderne hundrede procent opdateret om deres pakkes fremskridt.

Om pakken bliver håndteret af China Post, FedEx, kongelig Post, eller PostNL, Ship24-sporingsværktøjet bruger DPD-sporingsnummeret til automatisk at registrere, hvilken kurer en pakke er hos. Dette automatiske kurer-detektionssystem gør det så enkelt som muligt at bruge Ship24 og adskiller det fra andre sporingssystemer på markedet.

Ship24 gør ikke kun forsendelsesprocessen mere gennemsigtig, men den tilbyder ægte ende-til-ende sporingskapacitet som en del af tjenesten, gratis! At vide, hvor din DPD-forsendelse befinder sig ved hjælp af Ship24, vil berolige dit sind og give dig mulighed for at forberede dig på forhånd til at modtage den.

Ship24-sporingssystemet blev bygget med viden om, at det er enormt vigtigt at være fuldt informeret om forsendelser. Ship24 handler om at gøre sporing så enkel som muligt for alle brugere på dets altomfattende one-stop-shop forsendelsessporingsværktøj.

Hvordan sporer jeg min internationale DPD-pakke?

Som mange andre posttjenester giver DPD nogle gange underleverandørforsendelser, især internationale ordrer fra Storbritannien, Danmark, Portugal, Italien osv. Efterfølgende har de muligvis ikke mulighed for at tilbyde ægte end-to-end universelle sporingsmuligheder med deres egne i -hus sporingssystem. Det betyder, at varer, der sendes med DPD, på et tidspunkt kan skifte hænder med andre kurerer.

Sporing af DPD internationale pakker fra Storbritannien

Spor dine DPD-pakker fra Storbritannien ved at bruge det angivne DPD-sporingsnummer. Kopier DPD-sporingsnummeret til et sporingssted som Ship24, og vent et par sekunder, før du får liveopdateringer på din DPD-pakke.

Sporing af DPD internationale pakker fra Danmark

Hvis du bor i Danmark, kan du spore din DPD-pakke ved at bede om eller kopiere DPD-sporingsnumrene til en universel sporingsside. Med Ship24 kan du spore op til 10 DPD-pakker på samme tid og få resultaterne på kort tid.

Sporing af DPD internationale pakker fra Portugal

Du kan spore dine DPD-pakker fra Portugal ved blot at indtaste dit DPD-sporingsnummer på DPD-sporingswebstedet eller Ship24. Ship24 er en pålidelig og hurtig måde at blive opdateret med dine pakker, indtil de når dit dørtrin.

Mange henvender sig til Ship24's multi-kurer-sporingstjeneste, så brugerne kan være sikre på universel pakkesporing. Ship24 dækker tusindvis af kurerer og titusindvis af butikker, hvilket giver købere og sælgere adgang til den mest tilgængelige information om deres DPD-pakke, uanset om den skifter hænder mellem kurerer eller ej.

Hvad er DPD-sporingsnummerformatet?

Sporing af din DPD-pakke kan gøres ved at bruge DPD-sporingsnummeret, som vil blive oplyst af sælgeren, når en ordre er blevet købt. Afsenderen vil normalt give DPD-sporingsnummeret med det samme, og du vil modtage det enten på den markedsplads, du har bestilt fra, eller i købsbekræftelsen via e-mail. Efter checkout-fasen tjekker du "Mine ordrer"-sektionen på den webside, du bruger.

DPD-sporingsnummerformat

Selvom det vil advare dig om, hvilken kombination af tal og bogstaver dit sporingsnummer er, er det værd at vide, hvad det gennemsnitlige DPD-sporingsnummer er for at hjælpe dig med bedre at identificere dette vigtige nummer. Find derfor de almindelige DPD-sporingsnumre for pakkerne nedenfor:

DPD-sporingsnummerformatet består normalt af tal. Der er 4 slags almindelige DPD-sporingsnummerformater, hvor det mest almindelige sporingsnummerformat er 12 cifre, såsom 000 486 000 395. Det kan dog også bestå af 10 til 14 cifre eller 14 cifre og et bogstav i slutningen.

Et eksempel på DPD-sporingsnumre er:

 • 05295847519602
 • 05227990495890
 • 05228928457282P

Bemærk venligst, at DPD-sporingsnumre næsten altid vil være sammensat af 11 til 15 tegn, inklusive både tal og nogle gange bogstaver. Hvis du tjekker den internationale pakkeforsendelsessektion på DPD-webstedet, bør den vise sporingsoplysninger for en DPD-pakke.

Hvis du har brug for en mere omfattende, overlegen sporingsoplevelse og ikke ønsker at skulle logge på DPD-webstedet, hver gang du vil spore din pakke, er Ship24 din DPD-pakkesporingsløsning.

Ship24 har specialiseret sig i sporing af forsendelser med flere kurerer, der tager komplikationen ud af at skulle identificere forskellige sporingsnumre. Uanset om du sender din pakke med DPD eller en anden større kurer.

Ship24's sporingsværktøj har en indbygget autodetekteringsmekanisme, der gør det muligt for dets universelle sporingssystem at identificere og spore ethvert sporingsnummer med det samme.

Det betyder, at uanset hvilken kombination af bogstaver eller tal, der er i din sporingskode, vil det ikke påvirke dataene på din pakke. Blot at indtaste din sporingskode på Ship24-webstedet vil sætte dets universelle sporingsværktøj i gang, og scanne hundredvis af kurerer og tusindvis af butikker for at finde din pakke og give dig de sporingsoplysninger, du har brug for.

Hvor kan jeg finde mit DPD-sporingsnummer?

Der bruges et DPD-sporingsnummer, så du kan spore dine pakker. For at finde dit DPD-sporingsnummer kan du tjekke pakkens fragtlabel eller gennem den kvittering, som kontoret giver dig. Hvis du ikke kan se det der, kan du tjekke den e-mailadresse eller telefonnummer, du har angivet. Sporingsnummeret skal bestå af 14-cifrede tal og bogstaver.

Hvis du har købt fra en sælger på en markedsplads som Allegro, ASOS, eller eBay, kan du anmode om DPD-sporingsnummeret fra sælgeren og kopiere det på et tredjepartssporingswebsted.

Du kan bruge DPD-sporingsnummeret på Ship24 til at spore dine pakker på en præcis og effektiv måde. Med Ship24 kan du spore op til 10 DPD-pakker og få resultater inden for kort tid.

Hvilke oplysninger kan jeg få fra DPD-sporingsnumre?

Du vil modtage DPD-sporingsmeddelelser, når pakken, der er sendt til dig, er registreret og behandlet. Nedenfor er de sporingsmeddelelser, som du vil modtage, når du sporer din pakke gennem et sporingssystem.

DPD-sporingspakkestatus

Sporing af pakkestatusBeskrivelse
Order information has been transmitted to DPD.Oplysninger vedrørende pakken er hos DPD.
Parcel handed to DPD.Pakken er hos DPD.
Pick-up from the Pickup parcelshop by DPD driver.En DPD-chauffør har hentet din pakke i pakkeshoppen.
At parcel delivery centre.Pakken ligger i udleveringscentret.
Goods issue at sender.Afsender har givet pakken til DPD.
In transit.Pakken er på vej til sin destination.
Delivered by driver to Pickup parcelshop.Chaufføren har leveret pakken til en DPD pakkeshop.
Parcel handed to Pickup parcelshop by consignor.Pakken udleveres af afsenderen eller virksomheden og ligger i øjeblikket i pakkeshoppen.
Parcel cleared by customs.Skikken frigav pakken.
Collected by consignee from Pickup parcelshop.Pakken modtages af modtageren i pakkeshoppen.
We're sorry but your parcel couldn't be delivered as arranged.Pakken kan ikke leveres.
Parcel redirected. (Return to sender)Pakken sendes tilbage til afsenderen.
In transit. (Return to sender)Pakken er på vej tilbage til afsenderen.
Parcel redirected.Pakken sendes tilbage.
Unfortunately we have not been able to deliver your parcel.Pakken kunne ikke leveres af DPD.
Back at parcel delivery centre after an unsuccessful delivery attempt.Pakken er tilbage på leveringscentret, fordi den ikke blev leveret korrekt.
Out for delivery.Pakken er på vej til dit dørtrin.
Delivered.Du har modtaget pakken.

Indtast dine DPD-sporingsnumre på Ship24-hjemmesiden for at få en komplet og præcis liste over sporingsoplysninger for at vide, hvor og hvornår din pakke ankommer. Du kan indtaste op til 10 DPD-sporingsnumre alle på samme tid og få alle sporingsresultaterne inden for få sekunder.

Hvorfor virker mit DPD-sporingsnummer ikke?

Der kan være nogle tilfælde, hvor dit DPD-sporingsnummer ikke virker eller ikke opdateres. Når dette sker, skyldes det typisk, at afsenderen har registreret pakken for et DPD-sporingsnummer, men endnu ikke har givet DPD pakken. Vent i mindst 24 timer, før du prøver at spore pakken igen.

En anden grund til, at DPD-sporingsnummeret ikke virker eller opdateres, er, at der kan være nogle typografiske fejl på det sporingsnummer, du har indtastet. Sørg for at dobbelttjekke tallet og bogstaverne, og prøv igen.

Kan jeg spore min Amazon-ordre gennem DPD?

Når du køber din Amazon ordre og sælger har sendt pakken gennem DPD, vil der blive udstedt et sporingsnummer. Med DPD-sporingsnummeret kan du holde styr på den Amazon-ordre, du har købt.

Der er to måder, hvorpå du kan spore din Amazon-ordre, den ene måde er gennem Amazons websted, og den anden er ved at bruge et universelt sporingsværktøj såsom Ship24. Når du sporer med Ship24, skal du blot indtaste DPD-sporingsnummeret på hjemmesiden, og en liste over sporingsstatusser vil dukke op.

Du kan også spore dine ordrer fra andre markedspladser på Ship24. For eksempel, hvis sælgeren eller købmanden sendte din Zalando, Crabat, Fruugo, eller andre ordrer gennem DPD. Du kan bare indtaste DPD-sporingsnummeret, som du fik på Ship24, og få alle de sporingsopdateringer, du har brug for.

Hvor passerer min DPD-pakke igennem?

Selvom virksomheden er baseret i Frankrig, med hovedkvarter i Issy-les-Moulineaux, Frankrig, kan din DPD-pakke passere gennem et hvilket som helst af dets internationale depoter.

Det skal bemærkes, at DPD ikke sender eller behandler pakker i sit franske hovedkvarter. Når DPD modtager en pakke, vil den flytte den ad den hurtigst mulige rute til dens endelige destination, og den behøver ikke at gå gennem noget bestemt punkt, før den behandles, men den behandles i stedet i et af dets mange forarbejdningslande rundt om i Europa og verdenen.

Derfor, hvis du sporer en DPD-pakke, skal du ikke nødvendigvis forvente at se hovedkvarterets adresse eller nogen DPD-kontoradresse som en del af pakkens rejse.

For at vide, hvor din pakke er på sin rejse til enhver tid, 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen, tilbyder Ship24-sporing at lokalisere nøjagtigheden af din DPD-pakkes placering. Ship24's sporingsværktøj vil også give dig de seneste sporingsoplysninger, såsom status for forsendelsen.

Dette er vigtigt, hvis din pakke er ude til levering, eller den sidder fast i tolden, vil købere gerne have adgang til disse oplysninger for at fortsætte i overensstemmelse hermed for at løse eventuelle problemer.

Hvad sker der, hvis jeg går glip af min DPD-levering?

DPD-chauffører vil forsøge at kontakte dig så meget som muligt for at få din opmærksomhed, før de forlader dit sted. I et tilfælde, hvor du ikke kan få din pakke, kan chaufførerne give din pakke til din nabo, eller hvis du ikke kommer godt ud af det med din nabo, kan du kontakte DPD og bede dem om at ændre leveringsadressen eller leveringstiden.

Hvis du efter første forsøg stadig ikke var i stand til at modtage dine DPD-pakker, vil de blive opbevaret i den nærmeste Pickup-pakkeshop, så du kan afhente dem.

Hvor lang tid tager DPD at levere?

DPD-tjenesterne er kendt for at være til tiden og pålidelige, hvor DPD-pakkelevering typisk sker på samme ankomstdato til havneterminalen. Købere og sælgere skal dog være opmærksomme på, at leveringstiden afhænger af afstanden og de forsendelsesmuligheder, som afsenderen har valgt. Ved køb af DPD leveringsydelser vil køber blive mødt med forskellige muligheder, som varierer i pris afhængigt af den tidsramme, de ønsker for levering.

Den valgmulighed, som køberen vælger, vil også igen bestemme transportmetoden, med hurtigere forsendelsesmuligheder, der normalt udføres med fly eller vej, og langsommere leveringsmuligheder med tog eller sø.

DPD vil dog normalt give dig en estimeret leveringsdato. Nedenfor er de gennemsnitlige leveringstider i henhold til de forskellige DPD-tjenester, der tilbydes:

DPD Leveringsservice og -tider

 • Standardpakkesegment: 24-72 timer

DPD Express Pakkesegment

 • Indenrigsmarked: 24 timer
 • Internationalt marked: 24-48 timer

Bemærk venligst følgende:

 • DPD-leverancer tager typisk maksimalt 72 timer at blive leveret
 • Indenlandske pakker leveres samme dag
 • Internationale pakker kan tage mere end 24 timer.
 • Levering af DPD-pakker sker i dagtimerne.
 • Levering om lørdagen foregår oftest om morgenen
 • Søn- og helligdage levering er kun tilgængelig for udvalgte tjenester eller i nødstilfælde

Selvom DPD dækker de fleste destinationer i hele verden, er det altid bedst at tjekke med DPD for at se, om din pakke kan leveres til din ønskede destination.

Hvad er DPD-tjenester?

DPD opererer med kurer-, ekspres- og pakkelevering. Det anses for at være det største internationale leveringsnetværk i Europa, hvilket betyder, at de tjenester, de tilbyder, er i top. De sender pakker op til 31,5 kg.

DPD tjenester

 • Forretnings levering
 • Hjemmelevering
 • Ud-af-hjemmet levering
 • Mad levering
 • Sundhedsydelser

Kan Ship24 spore DPD-leverancer alle ugens dage?

Sporing gennem det globale Ship24-sporingssystem betyder, at du kan være sikker på, at når du søger efter din pakke på Ship24-webstedet, vil du være fuldt informeret om de seneste sporingsoplysninger på din DPD-pakke, uanset hvem den håndteres af, eller hvor den er. på sin rejse.

Det er ligegyldigt, om din post bliver leveret onsdag kl. 16.00 eller om den passerer tolden kl. 1 er i et andet land, Ship24 vil være i stand til at finde de seneste oplysninger om placering og status på din DPD-pakke med det samme ved et klik på en knap.

Hvordan kontakter jeg DPD direkte?

DPD-supportteamet kan nås 24/7 online eller på dets gratis telefonnummer i åbningstiden. Nu kan du også kontakte DPD på Twitter eller endda Whatsapp, selvom svartider kan variere. For mere information, gå direkte til DPD's hjemmeside for at finde den bedste løsning for dig.

DPD kontaktoplysninger

 • Kontaktnummer: 0121 275 0500 (tilgængelig mandag til fredag fra 8:00 til 18:30, lørdag fra 8:00 til 16:00, søndag fra 9:00 til 15:00, undtagen på banken helligdage)
 • Twitter: @DPDCare
 • Whatsapp: +441212750500

Når du ringer, skal du sørge for at have dit DPD-sporingsnummer ved hånden, da det vil hjælpe dem med at identificere, hvilken pakke du har et problem med. I nogle tilfælde kan du også have brug for dit købsreferencenummer, når du spørger om din DPD-forsendelse.

For at få de seneste oplysninger om din pakkeplacering og status, som også kan hjælpe med dit opkald, skal du gå til Ship24 og indtaste dit DPD-sporingsnummer for de førnævnte oplysninger gratis. Dette kan gøres på ethvert tidspunkt, selv mens du venter i telefonen for at tale med kundeservice!

Leverer DPD dør-til-dør?

DPD-servicebrugere kan vælge mellem en række forskellige leveringsmuligheder. Du kan vælge enten hjem- eller kontorlevering, eller vælge at afhente din pakke fra dit nærmeste DPD-depot.

Hvis du ikke er på leveringsadressen for at afhente din pakke, opbevarer DPD din pakke sikkert på det nærmeste depot og giver dig besked om forsøget på levering, hvis der ikke er nogen til at modtage den. Derefter vil det tilbyde en række muligheder for omlevering, eller det kan afhentes fra det depot, det er blevet taget tilbage til.

Er GeoPost og DPD Group ejet af La Poste?

Til sine internationale forsendelser bruger La Poste, som er Frankrigs førende indenlandske postoperatør, GeoPost. GeoPost er et holdingselskab ejet af Le Groupe La Poste, hvor DPD Group er GeoPosts pakkeleveringsnetværk.

Kan Ship24 spore min pakke gennem GeoPost, DPD og La Poste kurerer?

DPD-forsendelsestjenester og GeoPost har separate sporingsværktøjer på deres hjemmesider for pakker. Dette er det samme for La Poste. Dette gør det vanskeligt at spore en pakke, der passerer mellem disse kurerer og posttjenester, især hvis sporingsnummeret ændrer sig lidt, efterhånden som det skrider frem på sin rejse og mellem handlere.

En løsning til at spore alle ovennævnte kurerer, såvel som hundredvis flere, er Ship24-webstedet. Ship24's universelle sporingssystem er designet til at tage højde for sporingsnummervariabler og kan spore en DPD, GeoPost fra La Poste-pakke langs sin rejse, uanset hvor mange kurerer den passerer mellem eller lande, den passerer igennem.

Ship24-sporingssystemet scanner alle relevante kurerwebsteder for at finde din placering, samt opdatere dig om pakkens aktuelle status.

Hvorfor skal jeg bruge Ship24 til at finde min DPD-pakke?

Ship24 registrerer automatisk flere kurerer, der håndterer enhver DPD-pakke med kun det sporings-id-nummer, du modtager fra sælgeren eller platformen, hvor du købte din ordre. Uanset om din pakke er hos DPD eller en anden kurer (uanset om den er underleverandør af DPD eller sendt af en anden posttjeneste), kan Ship24's sporingsværktøj give dig så tæt på realtid som muligt placeringen og statusopdateringer på din pakke.

Selvom nutidens hurtige forsendelsesoperationer bliver mere og mere komplekse, især hvad angår internationale forsendelser, gør Ship24 det nemt med en gratis, stressfri multi-kurer og universel sporingsløsning for købere og sælgere. Ship24-sporingssystemets evne til at håndtere forskellige kurersporingsnummervariabler giver en langt overlegen one-stop-shop for forsendelsessporing over hele verden.

Ydermere udvikler Ship24 konstant sine tjenester på trods af, at vi allerede arbejder med over 1.200 kurerer og tusindvis af online butikker, vi stopper ikke der! Vi bruger maskinlæring til at blive ved med at opdatere vores system med ny information bag kulisserne for at gøre din oplevelse med dine tjenester bedst muligt, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Målet er at optimere din forsendelsessporingsoplevelse!

Hvad er DPD?

Grundlagt i Frankrig i 1999 som Dynamic Parcel Distribution (DPD), er virksomheden i øjeblikket det næststørste pakkeleveringsnetværk i hele Europa. Ud over at dække sit oprindelsesland, Frankrig og Europa, tilbyder DPD også internationale forsendelsesmuligheder til Asien, Afrika og andre internationale destinationer gennem sine forskellige partnerskaber med internationale kurerselskaber og dets internationalt orienterede datterselskaber.

I dag er DPD en del af DPD Group, som ejer, er i partnerskab med og deler logistikdrift med flere forskellige kurerer, hvilket har sikret udvidelsen af virksomhedens leveringsevne på verdensplan. DPD ejes af La Poste og er en del af La Postes internationale arm GeoPost. DPDs hovedkonkurrenter i Europa er TNT og DHL.

Tanken bag oprettelsen af DPD var at fremskynde leveringsprocessen ved at behandle pakker hurtigere, når de har nået en DPD-depotstation. I stedet for den traditionelle metode til at opbevare pakker inden for containerfragtstationen, afsendes pakker straks ved ankomsten. (Containerfragtstation refererer til et lager, hvor godset tilhører flere eksport- og importører. En CFS ejes typisk af et rederi og er ansvarlig for toldkontrolprocedurer.)

I den forbindelse venter forsendelsen ikke længere på godkendelse hos CFS, men den bliver leveret hurtigere til ejeren. Pakken lander normalt ved havneterminalen og bliver leveret til kunden samme dag eller indenfor 72 timer. DPD-tjenesterne gør transporten og leveringen af forsendelsen mere gennemsigtig. De frustrerende øjeblikke med at gætte leveringsdatoen er forbi, når du bruger DPD-tjenesterne.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated: 03/13/2023

Views: 5600

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.